Винаги, когато Audi обявява нещо ново, всички погледи са насочени натам.

...
Винаги, когато Audi обявява нещо ново, всички погледи са насочени натам.
Коментари Харесай

Какво знаем за Audi Q6 e-tron преди официалното му представяне

Винаги, когато Audi афишира нещо ново, всички погледи са ориентирани натам. Просто тъй като знаем, че немците постоянно се стараят да ни изненадат и поглезят.
 Новото Audi Q2 - с нов фейслифт и по-технологично през 2024 година
Audi Q2 става още по-технологично през 2024 година

Ето и на каква цена цена

Така да вземем за пример знаем, че тъкмо след седмица ще бъде показан новият Audi Q6 e-tron. Докато чакаме да изминат тези мъчителни седем дни, ще хвърлим един взор над нещата, които знаем за колата досега, с цел да сме по-подготвени.

Разработван от години, Q6 e-tron ще е първият електрически автомобил на Audi, който ще употребява платформата Premium Platform Electric (PPE), която е създадена в съдействие с. Същата платформа е употребена и за новото Porsche Macan.

Audi Q6 е следващият модел на марката, който става напълно електрически, което значи, че чисто механически и механично ще бъде доста друг от предшественика си, употребяващ мотор с вътрешно горене.
 Новото Porsche Macan - електрифицирано и по-добро с двете си версии Macan 4 и Macan Turbo
Новото Porsche Macan - електрифицирано и с 630 к.с.

Ето какво знаем за Macan 4 и Macan Turbo

Още предходната година, когато загатнаха, че се чака ново електрическо потомство на Q6, от Audi дадоха обещание, че пробегът му ще бъде към 600 км, написа Electrek. Заради споделената платформа с    се чака и Q6 e-tron да разполага със 100 kWh батерия.
 Audi Q8 и Audi SQ8 - какъв брой разхитителен е новият фейслифт на моделите
Това е най-разточителният нов джип на Audi

Пет години след дебюта на Q8 е време за промяна

Тепърва следва да разберем повече детайлности за Audi Q6 e-tron, а с пост в LinkedIn от компанията заявиха, че електрическият автомобил ще надмине упованията ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР